Jdi na obsah Jdi na menu
 


KDO JSEM

Jsem duchovně zaměřený člověk, který věří v Boha, bytosti světla a lásky. Člověk, který na sobě duchovně pracuje a dělí se s ostatními o své zkušenosti, poznání a vhledy.

 MYSTIK
MALÍŘKA
VĚDMA
ŠAMANKA
LEKTORKA
DUCHOVNÍ UČITEL
ENERGETICKÝ LÉČITEL
ALTERNATIVNÍ TERAPEUT, PSYCHOLOG

JSEM TEN, CO DRUHÝM SVÍTÍ NA CESTU A UKAZUJE SMĚR

JSEM TEN, KTERÝ OSTATNÍM POMÁHÁ POCHOPIT SEBE I DRUHÉ,

KTERÝ POMÁHÁ POCHOPIT NEJRŮZNĚJŠÍ SITUACE A ZORIENTOVAT SE

V PROBLÉMECH, KTERÉ ŽIVOT PŘINÁŠÍ.

S TÍM SOUVISÍ VŠE CO DĚLÁM.

RESPEKTUJI SVOBODNOU VŮLI,

NIKOMU NIC NENUTÍM, NEUBLIŽUJI,

JEN S LÁSKOU POMÁHÁM

zrcadlo-1-.jpg

Lidé si mě často pletou s čarodějkou, ale tou rozhodně nejsem.

Čarodějné praktiky a magii sice částečně znám, ale neprovozuji je. Zajímám se o ně pouze z obranných a ochranných důvodů.

Abych dokázala pomoci sobě i jiným, je třeba zjistit a vědět, jaké kouzlo, rituál byl proti člověku použit a jakým způsobem. Podle toho volím způsob pomoci a obrany. Nikomu nic zlého nedělám a neposílám.

Poradím co dělat, když vám někdo škodí černou magií a kouzly

Hlavní rozdíl mezi čarodějkou a mnou je v tom, že se vždy obracím  pouze na Boha, anděly, zkrátka bytosti světla a lásky. Nevzývám živly, matku zemi, jiné bohy ani nic dalšího. Respektuji svobodnou vůli druhého člověka a bez jeho svolení nic nedělám ( "nesahám do něj").

 

Říká se nám DUCHOVNÍ UČITELÉ, DUCHOVNÍ LIDÉ, VĚDOMÍ LIDÉ,

NOSITELÉ SVĚTLA

( LIGHTWORKER)

Nositel světla je člověk, který má potřebu se dělit o své vhledy a dovednosti s ostatními. Má touhu jít dál a vědět víc. Cítí, že má na Zemi poslání. Má potřebu se setkávat s lidmi podobného založení. Ví o svém spojení se všemi lidmi na této planetě. Je člověkem, který svým vnitřním světlem a napojením na univerzální vědomí, s pomocí lásky, léčení, učení, meditace, modlitby, šíří univerzální lásku. Ví, že je univerzální bytostí a ctí univerzální zákony. Vidí světlo i v té největší temnotě. Tím, že uvolňuje napětí ve své duši, proudí do jeho těla, a tedy i na Zem, více světla.

“Nabíjí lidem baterky”. Odráží ochotu vědomě nést světlo na Zemi. Jeho nejvyšším záměrem je odrážet velkolepost být člověkem. Je umístěn ve správný čas na správné místo, aby udělal pozitivní věc v životě jiného člověka. Je připraven podpořit člověka bez toho, aby přebíral odpovědnost nebo odebíral sílu člověku, kterého podporuje, a to milým slovem, dotekem, úsměvem, darem, což někdy změní směr života tohoto člověka. Vzpomeňte si, jak vás někdo v minulosti podpořil tímto způsobem, a jaký vliv to na vás mělo.

Asistuje lidem, aby si vzpomněli na svou vnitřní krásu a jejich podstatu. Ví, že všichni jsou součástí jedné duše. Už od narození si uvědomuje spojení s anděly a jinými světelnými bytostmi, kteří ho vedou v každodenním životě. Otevírá lidem dveře. Je u nich ve chvíli, kdy se začnou spirituálně probouzet. V tuto chvíli jim připomene jejich krásu a velkolepost. Jsou si vědomi krásy. Jsou jí přitahováni a obklopují se jí. Jsou si vědomi, že krásu nemohou vlastnit, ani si ji podmanit. Mohou jí pouze být a reflektovat ji. A tuto volnost dávají i druhým. Člověk, který vnímá své světlo, nepotřebuje druhé ovládat, ani být v roli oběti. Je tímto světlem. A šíří ho dál. Je svobodný. Nenechá své světlo zneužívat a ani jej nezneužívá. Je si vědom své skutečné síly.

6fe6c1c584_65207741_o2.jpg