Jdi na obsah Jdi na menu
 


MÉ VÝROBKY NA PRODEJ

 

MOJE VÝROBKY:

ZBOŽÍ SE BĚHEM ROKU MĚNÍ PODLE AKTUÁLNÍ NABÍDKY 

ČARODĚJNÁ HOJIVÁ MAST 

50ml 200,-Kč

20201110_085220.jpg

 

Tato mastička je vysoce hojivá. Je vyrobena z pěti léčivých bylinek (více upřesním až osobně), které působí protizánětlivě, dezinfekčně a velmi hojivě. Dále z hojivých olejů, jílu a aktivního černého uhlí. Skvělá mast na špatně se hojící rány, opary, kožní problémy, nejrůznější ranky, odřeniny, zanícení, podebrání apod. Doporučuji mít doma v lékárničce. Nezežlukne, základ tvoří lékařská vazelína. Při výrobě prošla speciálním magickým rituálem, který zesílil její léčivé a hojivé účinky. Má černou barvu.

RŮZNÉ LÉČIVÉ MASTI

Svatojánská, kostivalová a další podle aktuálního stavu.

 

MAGICKÉ OČISTNÉ MÝDLO

160,-Kč20201110_090009.jpg

 

Dvě peelingová očistná mýdla v dárkové krabičce vás skvěle očistí od uhranutí a negativní energie. Jedno je skořicové a druhé kávové. Neobsahují barviva ani chemické vůně. Jsou obarveny kávou a skořicí, krásně po nich voní a jejich zrníčka jemně vyčistí vaši kůži.

 

Tato očistná mýdla mají stejný účinek, jako očistné soli. Odstraňují skvěle uhranutí, uřknutí a negativní energie, které na nás ten den ulpěly (čím déle jsou u vás, tím hůře se jich zbavujete). Např. z práce, po hádce, z návštěvy nemocnice, hřbitova, negativních a starobylých míst apod.

Ideální očistný prostředek pokud jste potkali někoho, kdo vám závidí, pomlouvá, nepřeje, dělá problémy. Pokud jste se setkali s tzv. „zlým okem, pošeptáním“ nebo s někým nepříjemným.

Vhodné i na odrážení kleteb a odstranění negativních energií a nelidských entit, které na vás někdo na dálku poslal. Posiluje vaši obranu, očišťuje a chrání vás.

 

 

ŠAMANSKÉ OLEJE

10 ml  250,-Kč

20201110_100930.jpg

Rituálně vyrobené, zasvěcené při šamanském obřadu o Svatojánské noci. Jsou to velmi silné a účinné oleje. Jsou ve flakonku s roztřikovačem jako parfém.

FIALOVÝ

Přináší štěstí a spokojenost do všech životních událostí. Používá se také při rituálech k jejich posílení a přivolání toho, co si přejete. V rozředěnější formě ho také nabízím jako masážní a rituální olej. Krásně voní.

RŮŽOVÝ

Je to velmi silný rituální olej. Používá se k pomazání svící a umocnění jejich síly, k nejrůznějším rituálům a pomazání nejrůznějších předmětů. Krásně voní.

ČERVENÝ

Sexuální olej pro ženy. Zvyšuje atraktivitu a zájem o vás. Přituhuje přátele,  nápadníky, případně i budoucího partnera. Zvýrazní vášeň a sexuální apetit. Udělá z vás žádoucí objekt pro opačné pohlaví a sexuální dračici.Použití na tělo.

ZLATÝ

Přiláká k vám klienty, zákazníky, štěstí a finance. Přitahuje velké peníze a podporuje úspěch v podnikání. Používá se na tělo, kreditní kartu, peněženku….

STŘÍBRNÝ

Ochraňuje proti zlu a negativním energiím, které ohrožují vás nebo váš majetek. Na ochranu osob a věcí. Stříká se na tělo, domovní dveře, pozemek, auto apod.

ČERNÝ

Pozor! Užívejte s rozmyslem! Nikomu záměrně neubližujte!

Používejte výhradně k obraně v nevyhnutelných situacích!

Zvratný olej, který vrací vše zlé. Tomu kdo vám ubližuje a škodí, vrací vše zlé, čím vám kdy v životě uškodil. Používá se k nenápadnému postříkání (nejlépe protivníkových zad, kliky jeho domu…). Pracuje se s ním v rukavicích. Pokud si jím potřísníte sami ruce, rychle je otřete ochranným olejem, případně omyjte vodou s očistnou solí. Jinak vás to semele taky. Je téměř bez vůně, aby bylo užití zcela nenápadné.

 

FIALOVÝ SE ZLATÝM

Používá se tehdy, pokud vám někdo škodí a ubližuje, ale nemůžete se k němu nebo jeho věcem přiblížit a použít černý olej. Tímto olejem můžete oslabit sílu záškodníka nebo ho zastavit na dálku. Stačí napsat jeho jméno 9x na papír a 9 se ho dotknout prstem omočeným v oleji nebo kápnout 9 kapek. Pak papír spálíte nad svíčkou.

 

VYKUŘOVADLA 300,-Kč

20201110_085649.jpg

EXORCISTA

Vělmi silné očistné vykuřovadlo k vyčištění prostoru, osob i předmětů.

Toto vykuřovadlo patří k nejsilnějším očistným prostředkům a dokáže odstranit i ty nejtěžší a nejhrubší negativní energie. Příliš nevoní, ale perfektně funguje. U něj upřednostňuji jeho funkčnost nad vůní.

Obsahuje vzácné pryskyřice, byliny, dřeva a oleje se silnými ochrannými a očistnými vlastnostmi. Je v něm například čertovo lejno a dračí krev, které se od nepaměti používají při exorcismech, k zahánění démonů, zlých důchů a veškerých negativních sil. Doporučuji k očistě prostoru (vašeho domu, bytu, kanceláře, pozemku, místa). Poradí si i se skutečně silně negativními temnými bytostmi a temnými hustými energiemi.

ŠAMAN

Pomocí tohoto vykuřovadla můžeme poslat nahoru své modlitby přání a spojit se s duchovním světem. Slouží k propojení s matkou zemí, přírodními bytostmi, s duchy našich předků, s ostatními duchy a také ke spojení mezi nebem a zemí.

Obsahuje vzácné pryskyřice, byliny, dřeva a oleje se silnými očistnými a duchovními vlastnostmi. Je v ní například šamanské peruánské zlaté vykuřovadlo, které spojuje s duchovním světem, rozjasňuje, rozveseluje a přivádí energii slunce a  pelyněk, který kromě silné očistné funkce pomáhá k přechodu z jednoho světa do druhého. Příjemně pryskyřičně voní.

POHODÁŘ

Slouží ke zklidnění, uvolnění, probuzení ducha a naladění na konkrétní rituál, domácí pohodu, peníze, lásku, dobré zdraví apod.

Obsahuje vzácné pryskyřice, byliny, dřeva a oleje se silnými relaxačními a meditativními vlastnostmi. Například myrhu, kadidlo, které silně stimuluje lidského ducha, snižuje stres, uvolňuje napětí, rozšiřuje vnímání a je vhodné pro modlitby a meditaci. Dále třeba santalové dřevo, které dodává energii, oživuje a posiluje. Příjemně pryskyřičně voní.

 

ŽIVOTABUDIČ 150,-Kč

20201110_085332.jpg

Jedná se o tuhý parfém, který se používá k dodání potřebné energie a rozpohybování nejrůznějších událostí. Je naprogramovaný na rozproudění čaker, energií v těle a na rozhýbání nejrůznějších záležitostí. Dává události do pohybu, přináší energii a chuť do života. Umocňuje vaši magickou sílu a kouzlům dává rychlost, silnou energii. Používat ho můžete přímo na své tělo jako parfém, nebo jím pomazat předměty, kterým potřebujete dodat pohyb, sílu, energii…Uvnitř je kámen granát, který předal výrobku své vlastnosti (granát dodává životní energii, podněcuje k činnosti, obecné i sexuální aktivitě, podporuje nadšení, vytrvalost, představivost, vůli a sebedůvěru, zmírňuje deprese……)

MAGICKÝ OLEJ

250ml 350,-Kč

42829191_2074903242531145_6319465418767466496_o.jpg

Luxusní voňavý olej vyrobený z mnoha druhů vlastnoručně nasbíraných bylin. Používá se k masážím, do koupele nebo k rituálním účelům. Výborně zvláčňuje a provoní pokožku a regeneruje bolavé svaly. Působí také blahodárně na psychiku. Neužívat vnitřně! V magii se používá např. k pomazání svící, a rituálních předmětů. V každé lahvičce je navíc kříšťál a magické byliny a koření pro zesílení magického záměru. Vyroben rituálním způsobem. Obsah 250 ml

 

MAGICKÉ SVÍCE

300,-Kč

45467641_2127830847238384_1460221694466588672_o.jpg

Jsou vyrobené z palmového vosku a obsahují rituálně nasbírané a připravené byliny, silice, a magické oleje. Konkrétní složení závisí na druhu svíce.

Svíce prošly speciálním rituálem a magickou aktivací za vhodné měsíční fáze.

Jsou připravené k okamžitému použití. Jde o tzv. hotové kouzlo.

Stačí jen zapálit a tím se kouzlo aktivuje.

Nebo můžete použít k rituálům podle konkrétního zaměření.

Svíci nenechávejte bez dozoru. Jde o magickou svíci, která se může při hoření chovat velmi nestandartně(např. zničeho nic silně vzplane). Umístěte jí nejlépe do skleněné nádoby a dejte dostatečně daleko od hořlavých materiálů. Během hoření odstraňujte špejlí zbytky bylin z dosahu plamene.

 

DOMÁCÍ ŠTĚSTÍ

Uhlazuje hádky, řeší spory a přináší mír a radost do Vašeho domova.

Je to svíce klidu, harmonie, pohody a domácího štěstí.

 

SPLNĚNÁ PŘÁNÍ

Přitáhne do vašeho života to, po čem toužíte, zhmotní vaše sny a přání.

 

OČISTA PROSTORU

Vyčistí prostor od všech nežádoucích destruktivních energií, projasní atmosféru, vnese klid a uvolnění.

 

DOBRÉ ZDRAVÍ

Uzdravující a očišťující svíce, napomáhající uzdravení a urychlení léčivých procesů.  Zklidňuje, hojí, aktivuje ozdravné procesy v těle a dodává sílu.

 

NOVÉ ZAČÁTKY

Dodává sílu, odvahu a energii a vytváří vhodné prostředí pro nové začátky.

 

KOUZLO LÁSKY

Uvolňuje životní energie, povzbuzuje naše sebevědomí, otevírá srdce a přitahuje do našeho života láskyplné vztahy.

 

PROSPERITA

Přitahuje k nám hojnost, peníze a blahobyt.

 

ÚSPĚCH

Pomáhá zajistit úspěch a vítězství ve všech vašich snahách.

 

MEDITACE

Zklidňuje naši mysl a otevírá naše nitro duchovnu.

 

ZVRATNÉ SVÍCE

300,-Kč

45607168_2127831723904963_8266793257082552320_o.jpg

 

Jsou magické svíce, které mají velkou sílu a moc. Zruší prokletí jak osobní tak rodové.

Při výrobě prochází speciálním rituálem, aby měli v sobě ukrytou potřebnou sílu, která se aktivuje zapálením a pak vlastním rituálem.

Umí si poradit s opravdu velkou negativitou a destruktivní energií, kterou někdo proti vám posílá ať už vědomě nebo nevědomě. Dá se použít, i když neznáte konkrétního útočníka.

Používají se při rušení kleteb, odrážení a ochraně před magickými i psychickými útokyvšeho druhu. Zastaví útočníka, nepřítele.Dovedou si poradit i s profesionálními útoky, zkrátka se používají proti nejrůznějšídestruktivitě:  (závisti, nenávisti, pomluvám, žárlivosti, zlobě, zášti, proklínání, myšlení na vás ve zlém apod.).

Kromě odražení zlého umí také vnést pravý opak a to požehnání, světlo, lásku, pokoj…apod.

Doporučuji mít vždy doma alespoň jednu svíci po ruce, protože některé útoky přichází velmi náhle a nečekaně a je dobré neztrácet čas a rychle jednat.

Jsou to opravdu mocné svíce.

MAGICKÉ SOLI

42974899_2078640325490770_6332079647521505280_n.jpg

 

Jsou vyrobené z velmi kvalitní mořské nebo himalájské soli. Obsahují rituálně nasbírané a připravené byliny, silice, a magické oleje. Záleží na druhu magické soli.

Prošly speciálním rituálem a magickou aktivací za vhodné měsíční fáze.

 

Magické soli lze použít několika způsoby:

  • jako součást magické koupele - přidejte trochu soli do vany s vodou
  • ve sprše - zakončete sprchování nasypáním malého množství soli na žínku či mycí houbu, rozetřete po těle a opláchněte. Nebo rozpuste v nádobě a ve sprše se rituálně polévejte.
  • při magických rituálech k vysypání magického kruhu, ohraničení rituálního prostoru, jako součást rituálu atp.
  • jako součást magických váčků (škapulíře)
  • k očištění a nabití prostoru - přidejte trochu soli do kýble s vodou a výsledným roztokem umyjte podlahy a povrchy

KOUPELOVÉ SOLI- jsou určené převážně pro rituální koupel, ale dají se použít i jiným způsobem, podle potřeby  ( to jsou ty větší). 200,-Kč

 

RITUÁLNÍ SOLI- jsou určené převážně pro rituály, ale dají se použít i jiným způsobem, podle potřeby (to jsou ty menší). 150,-Kč

 

KOUPELOVÉ 350 ml 250,-Kč

42985368_2078643375490465_6613484083689291776_o.jpg

 

OČISTA

Tato očistná sůl odstraňuje skvěle uhranutí, uřknutí a negativní energie, které na nás ten den ulpěly (čím déle jsouu vás, tím hůře se jich zbavujete). Např. z práce, po hádce, z návštěvy nemocnice, hřbitova, negativních a starobylých míst apod.

Ideální očistný prostředek pokud jste potkali někoho, kdo vám závidí, pomlouvá, nepřeje, dělá problémy. Pokud jste se setkali s tzv. „zlým okem, pošeptáním“ nebo s někým nepříjemným.

Vhodné i na odrážení kleteb a odstranění negativních energií a nelidských entit , které na vás někdo na dálku poslal. Posiluje naši obranu, očišťuje a chrání nás.

 

ZDRAVÍ

Pomáhá aktivovat ozdravné procesy v našem těle, léčí, hojí, dodává sílu, odvahu a uzdravuje.

Samozřejmě také čistí a zbavuje energetické špíny a ochraňuje.

Výborný pomocník při nemoci, když tzv. na nás „něco leze“, před operací, na podporu léčby a urychlení průběhu již probíhající nemoci, na posílení obranyschopnosti organismu apod.

Pokud jí použijete jinak, než při rituální koupeli (když jí rozpustíte ve vodě a tou vytřete, otřete, co potřebujete nebo umístíte rozsypanou v prostoru apod.), tak přináší ozdravení prostor, předmětů, zlepšuje energie v domě, lépe se tam žije, dýchá….

 

HOJNOST

Přináší do vašeho života hojnost toho, co si přejete. Např. finanční hojnost, prosperitu, dobré zdraví, hodně štěstí, dostatek všeho, co potřebujete k životu apod.

Vhodné i k omývání povrchů a předmětů. K vytvoření prostředí, kde se bude prosperitě a hojnosti výborně dařit.

 

RITUÁLNÍ150 ml 150,-Kč

25358664_1723172844370855_3957570803392172033_o.jpg

 

LÁSKA

Pro milostnou magii a kouzla přátelství a pohody.

Tato sůl se používá k posílení láskyplné atmosféry a láskyplného prostředí.

Také jí můžeme použít k přivolání lásky do vašeho života a pro milostná kouzla.

Pokud si jí nasypete doma do misky, udržuje lásku v domě.

 

HOJNOST

Pro rituály hojnosti. Přitahuje k vám peníze, přivolává do vašeho života hojnost a prosperitu všeho druhu. Odhání chudobu, nedostatek, odstraňuje překážky a rozpouští bloky.

 

ŠTĚSTÍ

Používá se při rituálech na přivolání štěstí, splnění přání a naplnění životních snů.

Můžete jí použít i k tomu, aby tzv. něco dobře dopadlo a dopadlo to ve váš prospěch.

 

OCHRANA

Při rituálech ochrany a obrany.Ochraňuje, čistí, brání vstupu negativních sil.

Ideální na vysypání ochranných cestiček přes práh, do oken, k vytvoření pentagramu, kruhu a jiných ochranných znamení.

 

ZDRAVÍ

Při rituálech zaměřených na dobré zdraví, sílu, vitalitu a uzdravení.

Můžete jí použít i k uzdravení rodinných vztahů, navození klidu a harmonie.

 

ENERGIE

Při rituálech zaměřených na vytrvalost, sílu, odvahu a dostatek energie. Pro načerpání nových sil a získání dostatečné vitality.

 

KRABIČKA OBRANA

850,-Kč

45552089_2127831160571686_6692147517817094144_o.jpg

 

Tato velká krabička obsahuje velmi účinné magické výrobky, které se používají k obraně proti veškerému zlu a všem formám uhranutí,

uřknutí a prokletí.

OBSAH KRABIČKY:

  • 1x Zvratná svíce
  • 1x Bylinná svíce- očista prostoru
  • 1x magická očistná sůl 250 ml
  • 1x popis výrobků a návod na jejich použití

 

VYSOKÁ KRABIČKAS OLEJEM

420,-Kč

45490519_2127837533904382_8663349829495160832_o.jpg

 

Obsah:

  • 1x magický olej
  • 1x ampule s očistnou solí

 

AMPULE S OČISTNOU SOLÍ

60,-Kč

Tato očistná sůl odstraňuje skvěle uhranutí, uřknutí a negativní energie, které na nás ten den ulpěly (čím déle jsouu vás, tím hůře se jich zbavujete). Např. z práce, po hádce, z návštěvy nemocnice, hřbitova, negativních a starobylých míst apod.

Ideální očistný prostředek pokud jste potkali někoho, kdo vám závidí, pomlouvá, nepřeje, dělá problémy. Pokud jste se setkali s tzv. „zlým okem, pošeptáním“ nebo s někým nepříjemným.

Vhodné i na odrážení kleteb a odstranění negativních energií a nelidských entit , které na vás někdo na dálku poslal. Posiluje naši obranu, očišťuje a chrání nás.

Možné také použítpři rituálech ochrany a obrany.

Ochraňuje, čistí, brání vstupu negativních sil.

Ideální na vysypání ochranných cestiček přes práh, do oken, k vytvoření pentagramu, kruhu a jiných ochranných znamení.

 

 

BYLINNÁ KOUPEL

45491602_2127829397238529_8853651579748745216_o.jpg

Obsahuje byliny, zelený kosmetický jíl a sůl. Celý sáček se vhodí do vany, nechá se vylouhovat. Je na jedno použití. 

BYLINKOVÉ ČAJE 100g

Podle aktuální nabídky: Ženský čaj, Na uklidnění a dobrý spánek, Nachlazení...apod.