Jdi na obsah Jdi na menu
 


INDIVIDUÁLNÍ SEZENÍ, TERAPIE, KONZULTACE

INDIVIDUÁLNÍ SEZENÍ, TERAPIE,
 
KONZULTACE
 
Probereme Váš problém a domluvíme se na dalším postupu a možném řešení.
Při těchto konzultacích kombinuji různé metody dle  Vašich potřeb (automatická kresba, kyvadlo, karty, LSVJ a pod.)
Cena: je stanovena po dohodě o průběhu terapie
 
Nejčastěji provádím:
 
- základní čištění
(čištění aury + harmonizace čaker)
toto základní vyčištění a energetické srovnání a vyladění bývá velmi účinné a lidé cítí velkou úlevu. Některé problémy okamžitě zmizí, v jiných cítí úlevu a zlepšení.
Je to jako když máte silné a výkoné auto, které k tomu, aby správně fungovalo a umělo využít své přednosti a silný motor, potřebuje být dobře seřízené a vyladěné.
Základní čištění je v podstatě tímto servisem, který je vhodné občas zopakovat. Pak naše tělo funguje jak má, fungují správně samoozdravné procesy, regenerace těla, orgánů, mysli.....zkrátka fungujeme jak máme a tělo si se spoustou problémů poradí samo.Navíc není vyčerpáváno a namáháno různými nežádoucími energiemi, které umí člověku velmi komplikovat život a bránit v uzdravení, v pochopení, v nadhledu, v zaměstnání, ve vztazích a pod. tyto nežádoucí energie (různí přivtělenci) stojí i za řadou nemocí, schizofrenií, depresemi a nejrůznějších problémů.
 
- partnerskou diagnostiku
Automatickou kresbou umím zjistit, jaký je váš vztah, jak si rozumíte, co k sobě cítíte a to jak z vaší strany, tak ze strany partnera. Dále jak se to bude vyvíjet dál do budoucna. Jaké to bude třeba za 5, 10 let. Jaký partner, partnerka je pro vás vhodnější, v čem si budete rozumět a v čem se budete vzdalovat. Mohu se při tom dívat do minulosti, přítomnosti i budoucnosti. Velmi zajímavé i při rozhodování mezi více partnery (např. mezi manželem, milencem č. 1 a milencem č. 2). V takovém případě se dívám nejen na současnou situaci, ale také na budoucí vývoj případného vztahu.
 
- osobní aurogramy
(současné, zpětné i do budoucna)
Automatickou kresbou zjistím různé povahové a charakterové vlastnosti daného člověka. Jeho plusy, mínusy. V čem se shodnete, v čem nikoliv. Proč se třeba s někým nemůžete vystát, proč se nemůžete domluvit, proč vás dotyčná osoba nechápe, proč jste si najednou přestali rozumět. Tato metoda pomůže k pochopení sebe sama i ostatních okolo nás. Opět mohu pracovat v minulosti, přítomnosti i v budoucnosti. tak zjistím, jestli v něčem stagnujete, upadáte nebo se vyvíjíte a jdete nahoru. 
 
- obrana proti černé magii
Zastavím toho, kdo vám závistí, nepřejícností, ukřivděností a pod. ničí život, komplikuje vše o co se snažíte a usilujete (dobré zaměstnání, šťastný vztah, děti, peníze, zdraví a pod.)
Neublížím mu, jen mu znemožním, aby se na vás napojoval, škodil vám a vysílal k vám nežádoucí energie.
Umím protivníka odhalit a zneškodnit různými způsoby.
 
- Výklad karet, čtení z ruky, kyvadlo, virgule
odpovím na vaše otázky, najdeme řešení na nepříznivé životní události, zjistíme co je vhodné, co nikoliv, jak se rozhodnout a pod.
 
- Patogenní a geopatogenní zóny
Vyhledám, určím a zakreslím.
 
- Čištění prostor (domů, bytů...)
Pokud se vám doma děje něco zvláštního, špatně se vám spí, trápí vás noční můry, máte úzkostný pocit, pocit že se na vás někdo dívá, slyšíte záhadné zvuky, kroky, otvírají se vám samy dveře a pod.....Zkrátka pokud si myslíte, že vám doma straší. Tak vám zjistím o co se u vás jedná a vše vyčistím, uklidním, odvedu. Zkrátka situaci vyřeším jak to nejlépe půjde, aby jste měli klid a pohodu.
 
- a další podle domluvy a potřeby